Seuran tarkoitus ja toiminnan laatu

Seuran tarkoituksena on jäsentensä vapaa-ajankalastusmahdollisuuksien lisääminen vetouistelun ja kalavesien hoidon parissa, sekä tuoton edistäminen ja kehittäminen, kalastuskulttuurin vaaliminen sekä hyvän ja oikean kalamieshengen luominen vapaa-ajankalastajiin.

Seuran jäsenet

Seuran varsinaiseksi jäseneksi tai alle 18 vuotiaaksi nuorisojäseneksi seuran hallitus voi hyväksyä Suomessa asuvan henkilön yhden vuoden koejäsenyyden jälkeen. Jäsenyys on vapaasti haettavissa. Koejäsenet hyväksyy seuran hallitus. Varsinaiset- ja nuorisojäsenet maksavat vuosittain jäsen maksun ja koejäsenet maksavat littymis- sekä jäsenmaksun. Jäsen- ja liittymismaksujen suuruuden määrää syyskokous. Mikäli koejäsentä ei hyväksytä varsinaiseksi jäseneksi, palautetaan liittymismaksu takaisin. 18 vuotta täytettyään nuorisojäsen voi hakea varsinaiseksi jäseneksi.

Kannattavaksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä yksityisiä henkilöitä ja oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka haluavat tukea seuran tarkoitusta ja toimintaa, ja jotka maksavat vuosittain syyskokouksen määräämän jäsenmaksun. Jäsenmaksu voi olla erisuuruinen eri jäsenryhmille kuin my ös kannattavina jäseninä oleville.

Liity jäseneksi

Täytä oheinen lomake tai lähetä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi alla olevaan osoitteeseen sihteeri@jyvasseudunuistelijat.fi

Seuraa meitä somessa: